Yolculuklarınızı Güven ve Keyifle Geçirmenizi Sağlayacak Kensa Ürünleri

25-12-2021 15:26
Yolculuklarınızı Güven ve Keyifle Geçirmenizi Sağlayacak Kensa Ürünleri

Yolculuklarınızı Güven ve Keyifle Geçirmenizi Sağlayacak Kensa Ürünleri

Araç İçi Tutacak

Uzun yolculuklarda hepimiz mutlaka navigasyon kullanıyoruz. Ancak bu esnada gözümüz telefonda değil tabii ki yolda olmalı. Bunun için ayarlanabilir görünüm ve ekstra güçlü tutuş için güçlendirilmiş mıknatıs özelliği olan Kensa araç içi tutacak, yolculuğunuz boyunca arabanızın olmazsa olmazıdır. Kullanım kolaylığı ve tüm telefonlar ile uyumu güvenli bir sürüş sağlar. Yolculuğun keyfini çıkarmanıza yardımcı olur.

Araç İçi Şarj ve Powerbank

Sevdiklerinizle doldurduğunuz aracınızda şarj edilmesi gereken birçok elektronik cihaz bulunacak! Çünkü yol boyunca güzel videolar, fotoğraflar çekilecek, en sevilen şarkılar dinlenecek, acil bir durum olursa diye de telefonların açık kalması gerekecek. Bunun için çözümünüz Kensa Aynı anda hem Android hem iPhone cihazını şarj eden, 120 cm kablo uzunluğu olan, yüksek çıkış gücü sayesinde mobil cihazları mümkün olan en hızlı şekilde şarj eden araç içi şarj aleti ve yüksek kapasiteli, tüm mobil cihazlar ile uyumlu, 4 kata kadar daha hızlı şarj etme özelliği olan Kensa Powerbanklerden yola çıkmadan önce yanınıza almayı unutmayın.

 

 

Aux Kablo

Biliyoruz ki müziksiz yolculuk yapmak oldukça zor. Arabadaki herkesin DJ’lik görevine katkıda bulunacağı keyifli bir yolculuk için Kensa Aux kabloları yanınıza almayı aman unutmayın! 80’ler 90’lar, rap’ler, arabesk’ler canınız ne isterse… Sonuçtaa, DJ hepinizsiniz

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.